keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Another missile team

Working on my second shock trooper squad and here is the missile team I am building! Needs still a lot of adjusting, work and details as you can see. But this is what it looks like at the moment.. I am going to make a small crater on the base and place the ruin around it and the missile launcher controller will be placed in crater. But here is some pics.


3 kommenttia:

 1. Olet kyllä tehnyt oivan valinnan vaihtamalla sen alkuperäisen missile launcherin tuohon HK-missileen. Paljon nätimpi!

  Oletko muissakin teameissa käyttänyt alustana ihan plasticard levyä? En huomannut valmiista eroa lättänän slottabasen ja plasticardin väliltä. ;)

  VastaaPoista
 2. Jep, ihan plasticardia oli edellisen tiiminkin alusta. :) Sehän siinä pointti onkin että niitä ei erota normaaleista! ;) On mulla ihan noita aitoja korkeareunaisa beissejäki nytten, mutta sillon kuin tuon ekan tiimin tein niin ei vielä ole, joten pitää jatkaa samaa linjaa ainakin näiden ohjus tiimejen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Tuo HK-missile on tosiaankin paljon persoonallisempi ja modernimman näköinen valinta, kuin se perinteinen IG-sinko. Näyttää todella hyvältä. Täytyy pitää mielessä, jos joskus sortuu jotain IG-yksikköä tekemään.

  VastaaPoista